- -

Estadísticas

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Estadísticas

Número total de visitas

Visualizaciones
Effect of low degrees of substitution with sorghum, oat and corn flours on physicochemical properties of composite flour 172

Visitas al mes

mayo 2024 junio 2024 julio 2024 agosto 2024 septiembre 2024 octubre 2024 noviembre 2024
Effect of low degrees of substitution with sorghum, oat and corn flours on physicochemical properties of composite flour 11 2 1 10 3 3 6

Visitas al fichero

Visualizaciones
Effect of low degrees of substitution in wheat flour with sorghum oat or corn flours on physicochemical properties of composite flours.pdf 222

Países con más visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 87
China 23
Francia 11
Alemania 9
España 6
Indonesia 6
Japón 4
Australia 3
Irlanda 3
México 3

Ciudades con más visualizaciones

Visualizaciones
Ashburn 24
Alameda 11
Louisville 11
San Mateo 11
Grenoble 10
Jakarta 6
Boardman 5
Hangzhou 4
Tokyo 4
Zhengzhou 4