Verdú Amat, Samuel; Ivorra Martínez, Eugenio; Sánchez Salmerón, Antonio José; Barat Baviera, José Manuel; Grau Meló, Raúl(Elsevier, 2015-03)
Characterisation of wheat flour destined for the bread-making process was studied by using hyperspectral
image analyses based on Short-wave NIR imaging (SW-NIR). The first step was to characterise
wheat flour batches by ...
Grau Meló, Raúl; Hernández, Sergio; VERDÚ AMAT, SAMUEL; Barat Baviera, José Manuel; Talens Oliag, Pau(Elsevier, 2022-12)
[EN] This study evaluated injection (I) and vacuum impregnation (VI) as the best methods to apply papain, and other important processing conditions (batch, aging and cooking conditions), to obtain soft meat (suitable for ...
Verdú, Samuel; Ruiz Rico, María; Pérez Jiménez, Alberto José; Barat Baviera, José Manuel; Talens Oliag, Pau; Grau Meló, Raúl(Elsevier, 2020-11)
[EN] Immobilisation of natural compounds on solid supports to amplify antimicrobial properties has reported successful results, but modifications to physico-chemical properties can also imply modifications from a toxicological ...
Fernández de la Cámara Sotos, Jaime(Universitat Politècnica de València, 2015-10-06)
[ES] En el presente trabajo se ha estudiado la aplicación de técnicas de imagen en el
control del proceso de elaboración de productos de bollería, en concreto, de bizcochos.
Se utilizaron harinas pretratadas con el ...
Vasquez-Lara, Francisco; Soto Padilla, Daniel; Cordero Fernández, Diana Laura; Granados Nevárez, María del Carmen; Islas Rubio, Alma Rosa; Verdú Amat, Samuel; Grau Meló, Raúl; Barat Baviera, José Manuel(Asociación Iberoamericana de Tecnología Postcosecha, S.C., 2018)
[ES] El tratamiento térmico en harinas es un proceso que se ha venido utilizando para generar modificaciones en sus componentes
principales, como lo son las proteínas y almidón. Estos cambios pueden ser la desnaturalización ...
Alava Pincay, Cecibel Lisbeth(Universitat Politècnica de València, 2018-12-17)
En el presente documento de tesis se ha estudiado el efecto de la incorporación del coproducto procedente de la elaboración de horchata de chufa, en productos no fermentados y con diferentes niveles de fermentación. Para ...