- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Fermentación de zumo de clementina con Lactobacillus salivarius spp. salivarisu (CECT 4063): efecto de la trehalosa y la homogeneización sobre el contenido en compuestos antioxidantes 149

Total Visits Per Month

March 2021 April 2021 May 2021 June 2021 July 2021 August 2021 September 2021
Fermentación de zumo de clementina con Lactobacillus salivarius spp. salivarisu (CECT 4063): efecto de la trehalosa y la homogeneización sobre el contenido en compuestos antioxidantes 4 3 2 1 0 1 1

File Visits

Views
Guacho - Fermentación de zumo de clementina con Lactobacillus salivarius spp. salivarisu (CECT 40....pdf 2

Top country views

Views
Spain 50
United States 26
Ecuador 22
France 12
Germany 11
China 3
Colombia 3
Netherlands 3
Sweden 3
Chile 2

Top cities views

Views
Valencia 35
Quito 19
Ashburn 15
Grenoble 11
Zarátamo 4
Madrid 3
Alameda 2
Barcelona 2
Bogota 2
Ibarra 2