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Convective air drying of brown seaweed Bifurcaria bifurcata in thin layer configuration

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Convective air drying of brown seaweed Bifurcaria bifurcata in thin layer configuration

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Arufe-Vilas, S.; Sineiro, J.; Chenlo, F.; Moreira, R. (2018). Convective air drying of brown seaweed Bifurcaria bifurcata in thin layer configuration. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 355-362. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7497

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117997

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Metadatos del ítem

Título: Convective air drying of brown seaweed Bifurcaria bifurcata in thin layer configuration
Autor: Arufe-Vilas, Santiago Sineiro, Jorge Chenlo, Francisco Moreira, Ramón
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Air drying kinetics of Bifurcaria bifurcata brown seaweed at 35, 50, 60 and 75°C were determined. Experimental drying data were modelled using two-parameter Page model (n, k). Page parameter n was constant (1.28) at ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Algae , Diffusivity , Drying kinetics , Modelling , Shrinkage
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7497
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7497
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//CTQ2013-43616-P/ES/OBTENCION DE PRODUCTOS SIN GLUTEN ENRIQUECIDOS CON ALGA MICRONIZADA Y CON EXTRACTOS DE ACTIVIDAD ANTIOXIDANTE: INFLUENCIA DE LOS PROCESOS TERMICOS/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Ministry of Economy and Competitiveness of Spain and European Regional Development Fund (ERDF) of European Union by the research project (CTQ 2013-43616/P).
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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