- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Efecto de la cocción y la digestión gastrointestinal in vitro sobre la actividad antioxidante de un hidrolizado de subproductos de tomate 245

Total Visits Per Month

April 2024 May 2024 June 2024 July 2024 August 2024 September 2024 October 2024
Efecto de la cocción y la digestión gastrointestinal in vitro sobre la actividad antioxidante de un hidrolizado de subproductos de tomate 63 38 113 12 5 14 0

File Visits

Views
Arnal - EFECTO DE LA COCCION Y LA DIGESTION GASTROINTESTINAL IN VITRO SOBRE LA ACTIVIDAD ANTIOXID....pdf 81

Top country views

Views
Spain 116
United States 66
Poland 6
Ecuador 5
France 5
China 4
Germany 3
Finland 3
Romania 3
Brazil 2

Top cities views

Views
Massanassa 90
Houston 14
Pride 13
Valencia 8
Menlo Park 7
Poznan 6
Barcelona 5
Alameda 4
Ashburn 4
Louisville 4