- -

Study of cooking process in ham by termography and dielectric spectroscopy

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Study of cooking process in ham by termography and dielectric spectroscopy

Show full item record

Balaguer Cuenca, N. (2012). Study of cooking process in ham by termography and dielectric spectroscopy. http://hdl.handle.net/10251/28123.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/28123

Files in this item

Item Metadata

Title: Study of cooking process in ham by termography and dielectric spectroscopy
Author: Balaguer Cuenca, Nuria
Director(s): Fito Suñer, Pedro José Castro Giráldez, Marta
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2012
Issued date:
Abstract:
[ES] El jamón cocido es uno de los productos cárnicos con mayor nivel de consumo en todo el mundo. Uno de los retos de la industria alimentaria es el desarrollo de métodos analíticos, rápidos, fiables y no destructivos, ...[+]


[CA] El pernil olla és un dels productes carnis amb major nivel de consum en tot el món. Un dels reptes de la indústria alimentària és el desenvolupament de mètodes analítics, ràpids, fiables i no destructius, a fi de ...[+]


[EN] Cooked ham is a well-known product with high consumption levels all over the world. One challenge of food industry is to develop rapid, reliable and non-destructive analytical methods in order to guarantee high quality ...[+]
Subjects: Cryo-SEM , DSC , Emisividad , Infrarrojo , Jamón , Propiedades dieléctricas , Termografía , Emissividad , Infraroig , Propietats dielèctriques , Dielectric properties , Emissivity , Ham , Infrared , Thermography
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria Dels Aliments
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record