- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Incorporación de nuevas emulsiones en la formulación de panna cottas. Estudio estructural y sensorial 228

Total Visits Per Month

July 2019 August 2019 September 2019 October 2019 November 2019 December 2019 January 2020
Incorporación de nuevas emulsiones en la formulación de panna cottas. Estudio estructural y sensorial 3 0 3 1 2 1 1

File Visits

Views
GÓMEZ - INCORPORACIÓN DE NUEVAS EMULSIONES A LA FORMULACIÓN DE PANNA COTTAS. ESTUDIO ESTRUCTURAL ....pdf 211
1

Top country views

Views
United States 79
Spain 33
Mexico 20
France 16
China 12
Colombia 9
Germany 9
Brazil 8
United Kingdom 8
Ecuador 7

Top cities views

Views
Ashburn 26
Valencia 13
Beijing 7
Puebla 7
Guayaquil 6
Zaragoza 6
Santiago 5
Bogota 4
Grenoble 4
Liberia 4