- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Reducción de sodio en lomo y jamón curados. Efecto sobre la proteolisis y las características sensoriales 1356

Total Visits Per Month

June 2020 July 2020 August 2020 September 2020 October 2020 November 2020 December 2020
Reducción de sodio en lomo y jamón curados. Efecto sobre la proteolisis y las características sensoriales 5 4 4 4 3 4 0

File Visits

Views
tesisUPV3237.pdf 1273
tesisUPV3237_Indice.pdf 681
tesisUPV3237.pdf.txt 306
tesisUPV3237_ResumenCastellano.txt 229
tesisUPV3237.pdf.jpg 192
tesisUPV3237_ResumenValenciano.txt 125
tesisUPV3237_EnglishAbstract.txt 119
tesisUPV3237_Indice.pdf.jpg 61
tesisUPV3237_ResumenValenciano.txt.txt 18
tesisUPV3237_ResumenCastellano.txt.txt 14

Top country views

Views
United States 513
Spain 165
China 119
Germany 87
France 70
Mexico 52
Peru 48
Colombia 40
Russia 38
Argentina 32

Top cities views

Views
Ashburn 131
Beijing 99
Mountain View 69
Redmond 61
Valencia 35
Beverly Hills 24
Lima 22
Frankfurt 21
Madrid 19
Medellín 12