- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Reducción de sodio en lomo y jamón curados. Efecto sobre la proteolisis y las características sensoriales 1367

Total Visits Per Month

October 2020 November 2020 December 2020 January 2021 February 2021 March 2021 April 2021
Reducción de sodio en lomo y jamón curados. Efecto sobre la proteolisis y las características sensoriales 3 4 5 3 2 1 0

File Visits

Views
tesisUPV3237.pdf 1351
tesisUPV3237_Indice.pdf 681
tesisUPV3237.pdf.txt 306
tesisUPV3237_ResumenCastellano.txt 229
tesisUPV3237.pdf.jpg 192
tesisUPV3237_ResumenValenciano.txt 125
tesisUPV3237_EnglishAbstract.txt 119
tesisUPV3237_Indice.pdf.jpg 61
tesisUPV3237_ResumenValenciano.txt.txt 18
tesisUPV3237_ResumenCastellano.txt.txt 14

Top country views

Views
United States 517
Spain 166
China 121
Germany 88
France 72
Mexico 53
Peru 48
Colombia 40
Russia 38
Argentina 32

Top cities views

Views
Ashburn 135
Beijing 101
Mountain View 69
Redmond 61
Valencia 35
Beverly Hills 24
Lima 22
Frankfurt 21
Madrid 19
Medellín 12