- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Elaboración y caracterización fisicoquimíca de fermentados vegetales, a base de harina de arroz y de centeno 243

Total Visits Per Month

March 2021 April 2021 May 2021 June 2021 July 2021 August 2021 September 2021
Elaboración y caracterización fisicoquimíca de fermentados vegetales, a base de harina de arroz y de centeno 13 6 9 7 6 3 5

File Visits

Views
Sobrino - ELABORACIÓN Y CARACTERIZACIÓN FISICOQUIMICA DE FERMENTADOS VEGETALES, A BASE DE HARINA ....pdf 446

Top country views

Views
United States 44
Mexico 31
Colombia 29
Spain 29
Ecuador 23
Peru 17
France 14
Argentina 12
China 10
Guatemala 7

Top cities views

Views
Ashburn 27
Grenoble 12
Lima 12
Quito 10
Medellin 8
Bogota 7
Guatemala City 7
Buenos Aires 4
Guadalajara 4
Nanjing 4