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Reducing sodium content in dry-cured pork loin. A novel process using water vapour permeable bags

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Reducing sodium content in dry-cured pork loin. A novel process using water vapour permeable bags

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Fuentes López, A.; Verdú Amat, S.; Fuentes López, C.; Grau Meló, R.; Barat Baviera, JM. (2018). Reducing sodium content in dry-cured pork loin. A novel process using water vapour permeable bags. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1663-1670. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7627

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118478

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Metadatos del ítem

Título: Reducing sodium content in dry-cured pork loin. A novel process using water vapour permeable bags
Autor: Fuentes López, Ana Verdú Amat, Samuel Fuentes López, Cristina Grau Meló, Raúl Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The objective of the present study was to test the feasibility of a new salting-curing process using water vapour permeable bags to obtain a reduced sodium dry-cured loin. The process was applied with and without ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Sodium replacement , Water vapour permeable bags , Dry-cured loin , Salt content , Physiochemical parameters
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7627
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7627
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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