- -

Influència del mètode d'extracció en la composicó de l'oli essencial de la corfa de Citrus jambhiri, Citrus hystrix i Citrus limon

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Influència del mètode d'extracció en la composicó de l'oli essencial de la corfa de Citrus jambhiri, Citrus hystrix i Citrus limon

Mostrar el registro completo del ítem

Cebrián I Ortega, A. (2021). Influència del mètode d'extracció en la composicó de l'oli essencial de la corfa de Citrus jambhiri, Citrus hystrix i Citrus limon. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/173857

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/173857

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influència del mètode d'extracció en la composicó de l'oli essencial de la corfa de Citrus jambhiri, Citrus hystrix i Citrus limon
Autor: Cebrián I Ortega, Arnau
Director(es): Llorens Molina, Juan Antonio Olivares Fuster, Oscar Jesús
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha acto/lectura:
2021-09-15
Fecha difusión:
Resumen:
[CA] Els olis essencials son substàncies intensament aromàtiques responsables de les fragàncies de diferents òrgans vegetals, com poden ser flors, fulles i fruits. Aquests olis tenen múltiples aplicacions ...[+]


[EN] Essential oils are intensely aromatic substances responsible for the fragrances of different plant organs, such as flowers, leaves and fruits. These oils have multiple applications in the food industry (additives, ...[+]
Palabras clave: Citrus jambhiri , Citrus hystrix , Citrus limon , Essential oils , Hydrodistillation , Extraction , Chemical composition , Essències , Hidrodestil·lació , Extracció , Composició química
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Tipo: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem