- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes 297

Total Visits Per Month

December 2020 January 2021 February 2021 March 2021 April 2021 May 2021 June 2021
Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes 13 11 7 6 3 24 4

File Visits

Views
ANEXOS TFG_14679632977616086525737880942976.pdf 2
SALOM - Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes.pdf 1

Top country views

Views
Spain 103
United States 72
Mexico 34
France 20
China 15
Colombia 15
Germany 9
Ecuador 4
India 4
Argentina 3

Top cities views

Views
Ashburn 25
Barcelona 17
Madrid 13
Grenoble 8
Valencia 8
Medellin 6
Mexico 5
Mountain View 5
Alameda 4
Bhiwadi 4