- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes 170

Total Visits Per Month

June 2019 July 2019 August 2019 September 2019 October 2019 November 2019 December 2019
Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes 2 4 0 2 3 4 0

File Visits

Views
ANEXOS TFG_14679632977616086525737880942976.pdf 2
SALOM - Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes.pdf 1

Top country views

Views
United States 58
Spain 54
France 17
Mexico 10
China 9
Colombia 9
Germany 7
Bulgaria 1
Italy 1
Peru 1

Top cities views

Views
Ashburn 25
Barcelona 14
Madrid 8
Medellin 6
Valencia 6
Grenoble 5
Nayarit 4
Villeurbanne 4
Beijing 3
Paris 3