- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes 210

Total Visits Per Month

February 2020 March 2020 April 2020 May 2020 June 2020 July 2020 August 2020
Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes 3 2 14 5 2 7 0

File Visits

Views
ANEXOS TFG_14679632977616086525737880942976.pdf 2
SALOM - Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes.pdf 1

Top country views

Views
United States 65
Spain 62
France 18
Mexico 16
China 15
Colombia 12
Germany 7
India 4
Ecuador 2
Peru 2

Top cities views

Views
Ashburn 25
Barcelona 15
Madrid 9
Grenoble 6
Medellin 6
Valencia 6
Mountain View 5
Bhiwadi 4
Nayarit 4
Villeurbanne 4