- -

Statistics

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Statistics

Total Visits

Views
Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes 177

Total Visits Per Month

July 2019 August 2019 September 2019 October 2019 November 2019 December 2019 January 2020
Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes 4 0 2 3 4 5 2

File Visits

Views
ANEXOS TFG_14679632977616086525737880942976.pdf 2
SALOM - Aprovechamiento de los subproductos del jamón como fuente de péptidos antioxidantes.pdf 1

Top country views

Views
United States 59
Spain 58
France 17
China 11
Mexico 10
Colombia 9
Germany 7
Bulgaria 1
Italy 1
Peru 1

Top cities views

Views
Ashburn 25
Barcelona 14
Madrid 9
Medellin 6
Valencia 6
Grenoble 5
Nayarit 4
Villeurbanne 4
Beijing 3
Paris 3